Videoovervågning (TVO)

Tab, svind og tyveri er desværre en del af dagligdagen for mange brancher, og det kan mærkes direkte på bundlinjen. Vores mange års erfaring med svind i detail og industri sikrer dig hurtige og målbare resultater.

Kernen i vores forretning er viden, fleksibilitet og kundetilpasset service. Vores mange dygtige og fleksible medarbejdere sikrer, at jeres sikkerhedsløsningers kører, når I har behov for det. Øget konkurrence og kundernes høje forventninger om tilgængelighed og døgnåbnet falder også tilbage på sikkerhed. 

Med serviceteknikkere fordelt over det meste af landet, kan vi hurtigt og på alle tider af døgnet servicerer jeres sikkerhedsløsninger.

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jeres nuværende løsning.

Få hurtige og målbare resultater med videoovervågning

Sikrer vækst med færrest mulige tab

I er eksperter i at drive og vækste jeres forretning. 

Brug os som den samarbejdspartner, der sikrer vækst med færrest mulige tab fra kunder, medarbejdere, administration etc.

Træf de bedste valg af sikkerhedsløsninger til detail, erhverv og industri

ASICO betyder ”indsigt” på latin. Således at det bliver muligt at træffe de bedste valg, når vi taler sikkerhedsløsninger til detail, erhverv og industri.

Derfor vælger andre Asico

  • Vi byder ind med kendskab og autorisation til de bedste teknologier på markedet
  • Vi leverer 1. klasses service, sikker drift og installation
  • Får yderst konkurrencedygtige priser 

Kontakt os allerede idag for et uforpligtende og anderledes sikkerhedstjek. Vores sikkerhedskonsulenter er klar til at dele deres viden om udfordringer og bekymringer, der påvirker den sunde drift af jeres forretning.

Luk
Luk besked
Covid-19

TK-TEK A/S har åbent som normalt.

Vi servicerer stadig både detail, erhverv og private. Vores personale bliver testet, holder afstand og tager hensyn til andre på arbejdspladsen / i boligen.

Kontakt os