Alarm (AIA)

Alarmer til private og erhverv

ASICO er certificeret alarminstallatør og leverandør af det mest prisbelønnede trådløse sikkerhedssystem i Europa.

Tjen alarmen hjem allerede det første år

Hos ASICO ejer du dit alarmsystem og skal derfor ikke betale et månedligt abonnement år efter år. Dog er tilkobling til kontrolcental et månedligt abonnemet.

Systement er brugervenligt og indeholder de vigtigste funktioner, som sikrer dit hjem og dine værdier. 

Stærk på kvalitet og design

Alarmsystemet består af komponenter, som alle er fremstillet i den bedste kvalitet, i et æstetisk design og som passer ind i ethvert hjem. Komponenterne er trådløse, så du slipper for ledninger og frustrerende installationer.

Fuld overblik via din smartphone

Få fuld overblik over dit hjem med den tilhørende app, som gør det muligt at overvåge, tilslutte og frakoble din alarm – også selvom du går rundt på golfbanen! Tilføj nemt flere brugere, så hele familien kan følge med.

Hvis der går en alarm, modtager du straks en besked på din smartphone. Det er også muligt at tilknytte en kontrolcentral.

Kontakt os kom trygt i mål

Ring til vores sikringsekspert på tlf. 77 3000 44. Vi giver altid gode råd til, hvordan du bedst sikrer dit hjem og værdier.

Luk
Luk besked
Covid-19

TK-TEK A/S har åbent som normalt.

Vi servicerer stadig både detail, erhverv og private. Vores personale bliver testet, holder afstand og tager hensyn til andre på arbejdspladsen / i boligen.

Kontakt os